fiskeben.dk


Meninger med mening

G1 er ingen iPhonekiller

Den første telefon, som bruger Googles Android operativsystem, er ude. Selvom telefonen er ganske imponerende, tror jeg ikke det er nogen iPodkiller. Bevares, touch-interfacet lader til at være kvikt og enkelt, man har givet telefonen multitasking (og det ser ud til at virke), og Street View i compass mode er fabelagtigt. Men det ser også ud som om de har haft nogle patenter at tage hensyn til. For eksempel virker zoom-ind/ud navigeringen bare slet ikke (efter man har set iPhones pinch-zoom). Nåh ja, jeg kan heller ikke lide popup-skærmen. Der er lidt for meget 1981 Donkey Kong over det.

GD Star Rating
loading...

Skriv en kommentar

Du kan bruge lidt HTML, hvis du vil. Følgende tags kan bruges: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>