TermKit

En fyr ved navn Steven Wittens vil gøre op med de gammeldagse UNIX terminaler og bringe dem ind i 2011 med sit projekt, TermKit.

It’s 2011, and monospace text just doesn’t cut it anymore. In the default ANSI color palette, barely any of the possible color combinations are even readable. We can’t display graphs, mathematical formulas, tables, etc. We can’t use the principles of modern typography to lay out information in a readable, balanced way.

At lave et grafisk alternativ til kommandolinjen har været forsøgt mange gange før, men der er en grund til, at de knapt nok slår igennem hos nybegyndere, der får koldsved ved tanken om terminaler: fleksibilitet og fart.

Alligevel synes jeg, at TermKit fortjener opmærksomhed. Det lader til at være gennemtænkt, og at fyren ved hvad han snakker om.