Tilbage i trædemøllen

Efter en god uges afslappende “ferie” kom jeg i dag tilbage til hverdagens. Med andre ord, så var det første dag på det nye arbejde, og den umiddelbare reaktion er, at det går hen at blive rigtig interessant. Specielt er jeg rigtig glad for, at jeg har fået eget kontor – ikke fordi det skal være definitionen på et godt arbejde, men det gør på den anden side heller ikke noget.

Dagen er naturligvis gået med først og fremmest at blive vist rundt, registreret i systemet, adgang til dit og dat, opsætning af computer osv, men der har også været (god) plads til mit første møde og til at begynde at sætte mig ind i det system, som jeg skal arbejde med. Alt i alt en ret ok dag.

Nåh ja, nok syntes jeg, at jeg ville få kortere vej til arbejde, men jeg troede ikke, at det skulle være SÅ nemt. Busserne står ligefrem i kø om morgenen for at køre mig på arbejde, og som om det ikke skulle være nok, så er det direktebusser, som ikke stopper alle mulige (og umulige) steder på vejen. Nammenam. Det er ren luksus i forhold til før.