Informationssynergi

René skrev i dag om, at Overskrift.dk og Information har startet et samarbejde, der kaldes BlogSynergi. Det går i al sin enkelthed ud  på, at Overskrift.dk undersøger blogs for links til Informations hjemmeside. Er der et link, vil bloggen også blive indekseret der. Link love – we love it.

Jeg synes bare det er et lillebitte problem, at det (indtil videre) kun er Information, der er med på løjerne. For det første fordi jeg sjældent (læs: aldrig) ikke læser Information, og for det andet fordi “jo flere jo bedre” kan være et udmærket nøgleord, når det handler om at linke til højre og venste. Det første kan (og vil) jeg gøre noget ved, og lur mig om ikke nummer to kommer hen ad vejen.

For at gøre en potentielt lang historie kort: håndtegn til Information og Overskrift.dk for at være kommet ind i det nye årtusind.