En lille opdatering

Jeg har ikke været så flink til at skrive her på det sidste, men jeg laver ny hjemmeside for Lost Weekend Festivalen for tiden, så der er ikke ret meget til overs af min fritid til at støve ting op, jeg kan skrive om. Siden er dog næsten færdig, og så vender jeg forhåbentlig tilbage for fuld styrke.

In other news, så var det min fødselsdag i går (næsten i forgårs), og jeg kan nu skrive “29 år” på mine tegninger, før jeg hænger dem på køleskabet. Apropos tegninger, så fik jeg blandt andet en ny digitizer i fødselsdagsgave, og selvom jeg udtrykkeligt havde sagt, at det skulle være af mærket Wacom, lykkedes det alligevel min kæreste at købe ne af et andet mærke. Det siger nu mere om sælgeren, for hun havde udtrykkeligt bedt om en Wacom, og han var overbevist om, at det var det også – med andre ord har han ikke vidst en skid om, hvad han solgte. Jeg valgte alligevel at beholde den, for man får ikke en Wacom tegneplade med et aktivt område på 12″ til under mange tusindlapper, og jeg synes også, at denne her er rigtig god. I hvert fald til mit brug.

Men tegneplade kombineret med en kammerat, der er rigtig god til at tegne kan resultere i, at der kommer nogle tegninger på siden her engang i fremtiden (når jeg får noget fritid til overs… suk).