Papa Fisk

fiskeben @ flickr

fiskeben @ flickr

De fleste har vel hørt det via Twitter, Facebook eller en af de mange andre kanaler, men nu kommer det altså også her: tirsdag aften kl. 20.43 blev jeg far til en lille dreng på 3660 gram. Det hele varede rundt regnet 18 timer, men takket være en epiduralblokade var det en rolig dag bortset fra den sidste stund som naturligt nok var en hård omgang for moderen. Både barn og mor har det godt.

Jeg har ikke skrevet hvor lang han er, og det skyldes ganske enkelt at jeg ikke ved det. Han lå med bagen nedad mens han var inde i maven, og det gjorde åbenbart at han ikke kunne strække benene ud den første tid. Det gjorde også, at han skulle fødes ved det som kaldes sædefødsel, og fødslen blev derfor en anelse hård. Han er det hele værd (som jeg sagtens kan sige, men det synes min kone også).

Vi har ikke besluttet os for et navn endnu, og vi er da modtagelige for (seriøse, Anders!) forslag. Hvis der kommer forslag, som er bedre end vores egne ideer, så vanker der nok en krammer.

Så nu er det farvel til det søde driverliv og goddag til en hverdag som far. Det bliver noget ganske nyt, men jeg glæder mig rigtig meget. Hvem kan sige nej til chancen til at lege med racerbaner og modeltog, flyve med drage og spille fodbold?