Sådan snyder du i Wordfeud

Det er træls men også uundgåeligt: Der findes apps til at snyde i Wordfeud i App Store. Her er en lille oversigt.

Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke bruger disse apps. Jeg har ikke engang hentet dem for at afprøve dem. Jeg vil også på det kraftigste anbefale, at man IKKE snyder i Wordfeud, for det vil på længere sigt ødelægge spillet. For helt ærligt – hvor fedt er det lige at være bedst i et spil, fordi du snyder og ikke fordi du er bedst?

Wordfeud Helper (iOS)

Wordfeud Helper snyder på en ganske smart måde (som, ahem, jeg selv havde tænkt på men ikke gjorde noget ved). Man tager ganske enkelt et screenshot af spillepladen (tryk på låseknappen og hjemknappen på samme tid), og appen analyserer billedet og finder de bedste kombinationer du kan lave med dine brikker. Wordfeud Helper er gratis men er begrænset til maksimalt 15 point med mindre du opgraderer til den fulde version, som koster 12 kr. Appen kan bruges på en række sprog, herunder dansk.

FeudFraud (Android)

Med FeudFraud snyder man ved at skrive op til syv bogstaver ind og får mulige kombinationer retur. Man kan angive, om bogstaverne skal bruges i starten eller til sidst i ordet. FeudFraud virker på engelsk og hollandsk og ser ud til at være gratis.

FeudFraud findes også som en hjemmeside som gør nøjagtig det samme.

WordFeud Helper (iOS)

Nej, det er ikke en fejl; der er to apps ved navn Wordfeud Helper. Denne app er mere ordinær end sin navnebror, idet man selv skal taste sine bogstaver ind for at finde mulige løsninger. WordFeud Helper koster 12 kr, kan dansk og virker på både iPhone og iPad.

FeudSolver (iOS)

FeudSolver virker på samme måde som den første Wordfeud Helper ved at den analyserer et billede af spillepladen. FeudSolver er gratis men begrænset til to løsninger om dagen. Vil man snyde hele døgnet rundt, må man ud med 18 kr for premium-versionen. Desuden støtter FeudSolver kun engelsk og svensk, så den er nok ikke så interessant for danske spillere.

Der findes sikkert mange flere apps man kan bruge til at snyde i Wordfeud, men som sagt så opfordrer jeg på det kraftigste til at man IKKE snyder. Det er ødelæggende for spillet, og det eneste du opnår er, at ingen andre gider at spille med dig.

Måske skulle man lave en gabestok, hvor man lister de spillere, som er under mistanke for at snyde?

 

Opdatering

Der er også dukket et par hjælpsomme hjemmesider op i kommentarerne. Det drejer sig om to ganske ens tjenester, hvor man kan skrive hvilke bogstaver man ønsker skal indgå i ordet, og man får forslag i retur. Tjek Snydeside #1 og Snydeside #2.

 

Deltag i Wordfeud-konkurrencen og vind 100 kr!