Spil Wordfeud og vind et gavekort

Konkurrencen er slut! Se her hvem vinderen blev.

Spiller du Wordfeud og er du god til det, så kan du omsætte dine evner til kolde kontanter! Jeg udlodder nemlig hermed 1 stk gavekort på 100 kr til enten iTunes eller Amazon.com til den, der kan fremvise den højeste score i en runde i Wordfeud.

Sådan deltager du: Når du har en score som du synes er vanvittig høj, tager du et screenshot (eller et billede af skærmen med et kamera, hvis du hellere vil det) og sender det pr e-mail til ricco@fiskeben.dk sammen med dit navn og om du vil have gavekort til iTunes eller Amazon.com hvis du vinder.

Sådan tager du screenshot: På iPhone trykker du samtidigt på låse- og hjem-knapperne. Skærmen vil blinke og du vil høre en klassisk fotografi-lyd. Jeg ved ikke, hvordan man gør på Android-telefoner. Rygterne vil, at man ikke kan tage screenshots, men det kan da ikke passe, vel? Prøv eventuelt dette tip.

Alle indspil bliver løbende offentliggjort her med screenshot og navn, og konkurrencen slutter 24. januar kl 18.00.

Regler:

  1. Din score skal opnås i een og samme runde, det vil sige ved et udspil af 1-7 bogstaver.
  2. Scoren skal dokumenteres med billede.
  3. Dit spil skal være på dansk.
  4. Spillet skal spilles på normalt bræt.
  5. Det er ikke tilladt at bruge snydeapps (men siden jeg ikke kan tjekke det, taler jeg her til din samvittighed).
  6. Du må gerne sende et nyt bidrag, hvis du skulle forbedre din score.

Ved tvivlsspørgsmål forbeholder jeg mig retten til at kontakte din modspiller for at kontrollere rigtigheden af scoren. Jeg forbeholder mig også retten til at afvise useriøse indspil (det er for eksempel useriøst at deltage med en score på 25 point).

Ved pointlighed bliver der trukket lod for at finde en vinder.

Held & lykke!