Wordfeud opgraderer den danske ordbog til Retskrivningsordbogen

En glædelig nyhed til alle Wordfeud fans fra manden bag Wordfeud, Håkon Bertheussen:

We’ve just signed an agreement with Dansk Sprognævn that allows us to use “Retskrivningsordbogen 2001″ in Wordfeud. The plan is to make the switch from the current Danish dictionary later this week. This is entirely a server side change, so you won’t have to update your Android or iOS Wordfeud app.

(via Wordfeud reaches agreement with Dansk Sprognævn to use “Retskrivningsordbogen”)

Jeg er imponeret! Både fordi det er lykkes Wordfeud at få en aftale med Dansk Sprognævn, men også fordi Dansk Sprognævn er gået med til det. Det er fantastisk, at de ser værdien i et spil som Wordfeud, som bringer staveglæde til store og små. Det har sikkert også spillet en rolle, at Wordfeud for et stykke tid siden begyndte at bruge den officielle ordbog fra Svenska Akademien.

Det bør også skærpe konkurrencen, at vi endelig får en officiel ordbog at forholde os til.

Ændringen skulle træde i kraft i løbet af ugen og kræver ikke, at man opdaterer sin app.